Andresdesign

Haine cu personalitate, croite pe masurile tale

Azi ma cheama Catrinel

Posted on Nov 25, 2014

Azi ma cheama Catrinel

Azi, 25 noiembrie, este Sfanta Ecaterina. Nu e o sarbatoare cunoscuta de multi, dar asta o face si mai frumoasa pentru noi, cei care ii purtam numele.

Pana la 18 ani am fost Andreea pentru toata lumea, cel de-al doilea prenume al meu, Catrinel, fiind practic doar in acte.

Nu imi placea, poate pentru ca nu il mai auzisem la altcineva, nu doream sa afle nimeni de el si nu mi se parea ca este al meu.

Cand am crescut insa mi-am dat seama ca tocmai raritatea lui il face frumos si special, asa ca atunci cand am inceput facultatea am decis sa ma prezint tuturor “Catrinel”.

Dupa cateva zile le-am spus ca eu de fapt sunt Andreea, dar era prea tarziu. Nimeni nu a vrut sa imi zica Andreea pentru ca tuturor le placuse “Catrinel” :), asa ca timp de 4 ani acasa aveam un nume, iar la facultate altul.

Le multumesc colegilor mei ca m-au ajutat sa imi iubesc numele, sa fiu mandra de el si sa il sarbatoresc cu drag in fiecare an.

Port un nume care imi va aminti mereu de bunica mea, careia ii duc dorul, si am un motiv in plus sa imi iubesc parintii pentru ca au ales sa ma cheme asa.

 

f2358eb679455910a1e73adbaf462168

 

Aboneaza-te la newsletter

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *