Andresdesign

Haine cu personalitate, croite pe masurile tale

Peste la cuptor cu usturoi si dafin

Posted on May 20, 2015

Peste la cuptor cu usturoi si dafin

Pentru ca pestele proaspat este atat de gustos, aleg des sa il includem in meniul nostru si al lui Lucas.

De cele mai multe ori il gatesc la cuptor deoarece se pregateste rapid si pot folosi o mare varietate de ierburi aromatice care sa ii dea savoare.

peste la cuptor 4

Ingrediente:

300 g file novac proaspat de Dunare
1 morcov
usturoi verde
2 lg sos de rosii facut in casa
dafin
organo
sare, ulei de masline

Pestele spalat se sareaza si se aseaza in tava. Adaugati morcovul taiat rondele, usturoi verde pentru aroma, sosul de rosii amestecat cu putina apa si condimentati cu oregano si o frunza de dafin.

Vasul se acopera cu un capac si se introduce la cuptor pentru 15 minute.

Dupa ce s-a patruns bine se scoate capacul, se mai adauga putina apa pentru a nu se lipi pestele de tava si o lingurita de unt, introducandu-se din nou la cuptor pentru alte 15 minute, de data aceasta neacoperit.

peste la cuptor 3

peste la cuptor 2

Happy Cooking!

Aboneaza-te la newsletter