Andresdesign

Haine cu personalitate, croite pe masurile tale

Supa crema de conopida

Posted on May 13, 2015

Supa crema de conopida

DSC_0058

1

 

Supele creme sunt preferatele noastre. Pentru ca este toamna, am ales ca vedeta acestei supe sa fie conopida.

Ingrediente:

1 conopida mica

1 ceapa alba

1 morcov

2 cartofi mici

1 lg unt

2 lg ulei de masline

1,5 litri apa

1 lg legume uscate (telina, pastranac, verdeata)

oregano

busuioc

sare roz de Himalaya

Ceapa taiata se inabuse in putin unt, cu un strop de apa. Se adauga apoi conopida taiata in bucati mici, rondelele de morcov, cartofii taiati cuburi, apa si fulgii de legume.

Se lasa la fiert ~30-35 minute, la foc mediu, pana cand legumele se patrund destul de usor cu furculita (sa nu fie prea fierte).

Strecurati apoi legumele si folositi un blender pentru a le transforma mai usor in piure. Peste piure adaugati treptat din lichidul strecurat anterior, pana obtineti consistenta dorita. Condimentati cu sare dupa gust si adaugati 2 linguri de ulei de masline.

Happy cooking!

 

Aboneaza-te la newsletter

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *