Andresdesign

Haine cu personalitate,create special pentru tine si familia ta, ✄ croite pe masurile fiecaruia

Tabara in familie cu „Lumea lui Momo”

Eram in cautarea unui alt gen de vacanta in familie, cu activitati si ateliere care sa ne bucure pe toti trei si care sa ne apropie, cand am aflat de taberele pentru familii.

O saptamana intreaga petrecuta cu cei pe care ii iubesti cel mai mult, fara nici o grija, caci altcineva se ocupa de tot (program, masa, ateliere, distractie), alaturi de alte familii cu copii, suna foarte atragator.

Tabara de familii organizata de echipa Lumea lui Momo a fost mai mult decat ne-am asteptat: ne-am relaxat, ne-am jucat, am petrecut timp de calitate atat noi doi cat si cu Lucas, ne-am vazut copilul super incantat si liber sa faca tot ce doreste, am cunoscut oameni frumosi si ne-am facut prieteni.

Locatia, Pensiunea Potcoava, inconjurata doar de paduri si dealuri, in mijlocul naturii, s-a potrivit perfect cu ideea de conectare in familie.

Dimineata era pentru  jocuri si activitati impreuna in familie: am facut drumetii, ne-am jucat in padure, am calarit, am mers cu caruta, ne-am distrat pe echipe construind cetati.

Dupa amiaza programul era separat: copiii aveau ateliere de creatie, in timp ce parintii participau la alteriere de comunicare empatica sustinute de Monica Reu si Ian Peatey.

Ne-am deconectat si timp de o saptamana ne-am concentrat pe tot ce am avem mai frumos intre noi, invatand cum sa sa ne apreciem unii pe altii mai mult, sa ne ajutam sa ne dezvoltam, sa fim mai bine cu noi insine si apoi cu partenerul si copii.

Fericirea lui Lucas a fost uriasa: a avut dealuri si paduri de cucerit, a fost inconjurat de copii, a fost haiduc si a cautat comori, a calarit, a savurat povestile langa foc si a adormit de mai multe ori privind cerul plin de stele, a alergat si s-a jucat in aer liber de dimineata pana seara, s-a murdarit, a facut paine pe vatra, a spalat rufe… s-a bucurat de tot si ne-a molipsit si pe noi.

 

:IMG_2721

IMG_2835

 

impreuna am facut drumetii, am adunat plante si pietre magice 🙂

IMG_2709

 

ne-am bucurat de natura

IMG_2758

 

IMG_2701

 

 

O experienta ce ne va ramane la suflet, pe care o recomandam cu drag si pe care am repeta-o oricand 🙂

 

 

 

 


 

Andresdesign