Andresdesign

Haine cu personalitate, croite pe masurile tale

Trufe raw cu ovaz si vanilie

Posted on Jan 28, 2015

Trufe raw cu ovaz si vanilie

trufe cu ovaz si vanilie L

 

Ingrediente:

120 g faina de ovaz (sau fulgi de ovaz proaspat rasniti)

1 lg ulei cocos ecologic, virgin

1 lg unt Kerrygold

esenta vanilie

2 lg cacao cruda

2-3 lg steviana (optional miere)

 

Amestecati untul cu uleiul de cocos, steviana, 1/2 lingurita esenta de vanilie si 1/2 lingura cacao, pana obtineti un amestec omogen.

Incorporati apoi si faina de ovaz si aluatul este gata.

Modelati bilute dintr-o lingurita de aluat pe care le tavaliti prin restul de cacao.

Trufele astfel formate se pun la frigider sa se intareasca cel putin o ora inainte de a fi consumate.

Happy Cooking!

 

*ingredientele sunt pentru ~15 trufe

 

Aboneaza-te la newsletter