Andresdesign

Haine cu personalitate,create special pentru tine si familia ta, ✄ croite pe masurile fiecaruia

5 creatori romani de handmade super talentati

Intr-o lume in care lanturile internationale de magazine sunt prezente in toate marile orase am din ce in ce mai mult impresia ca ne imbracam la fel si consumam produse asemanatoare, uitand sa fim noi, unici.

Iubesc creatiile handmade care te reprezinta si te diferentiaza, iar micile ateliere culinare ma fascineaza pur si simplu. Cred ca viitorul este al lor, al celor ce isi spun frumos povestea propriilor pasiuni, cucerind din ce in ce mai multe inimi ❤️

Din multitudinea de creatori talentati din Romania, am cativa preferati pe care vi-i recomand cu drag:

 

Nicomade.ro – mainile talentate ale Nicoletei Stoian creaza cele mai reusite portrete 3D si figurine din lut polimeric pe care le-am vazut. Detalii perfecte, creatii personalizate si multa dragoste!

 

Hira Design Orice fata iubeste rochiile! Mihaela Zugravu realizeaza rochii de ocazie, elegante si pretioase pentru tine si fetita ta.

 

Deliciu Mic – accesorii colorate pentru botez, nunta sau alte evenimente, desprinse parca din povesti, realizate impecabil de Ana Tudora si echipa ei creativa.

 

Unique Ivory Accessories – accesorii elegante si pretioase, create cu drag si multa dedicare de Camelia Petrea. Combinatii de culori care te cuceresc, atentie pentru detalii si mult rafinament.

 

Sportychoco – torturi si alte delicatese care te cuceresc de la prima degustare, arome si combinatii de ingrediente inedite, prezentate atat de frumos de Irina Vochita.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Andresdesign