Andresdesign

Haine cu personalitate, ✄ create special pentru tine si familia ta, pe masurile fiecaruia

Povestea Andres Design

Andres Design inseamna haine si genti unicat, cu personalitate si multa culoare.

Numele meu este Andreea, ador gentile, marea, un ceai bun, iubesc sa gatesc pentru cei dragi si, de cativa ani sunt mama lui Lucas, cea mai mare sursa de fericire si de inspiratie pentru mine!

Mi-am descoperit pasiunea pentru handmade si pentru genti (in special) inca de mica, prima mea „geanta” fiind improvizata in copilarie, dintr-o fata de perna.
In liceu insa am creat cu adevarat si de atunci nu m-am mai oprit. Prietenele m-au apreciat, ele fiind si primele mele cliente. Ulterior am inceput sa particip la targuri si sa colaborez cu diverse magazine si reviste de moda pentru promovarea produselor mele.

Din tot procesul de creatie, preferatul meu este ritualul de inceput, cand intind materialele pe podea si caut combinatiile cele mai potrivite. Muzica buna pe fundal si imi las imaginatia sa lucreze.

Ma imaginez si peste ani multi de acum inainte creand si jucandu-ma cu materiale si modele, nu cred ca ma voi putea opri vreodata.

Imi doresc sa devin mai buna, mai inventiva, mai creativa si sa va pot transmite asta cu succes voua, clientele mele dragi 🙂

 

Alaturi de baietii mei, cei care ma inspira si ma sustin zi de zi.

 

 

 

Andresdesign