Andresdesign

Haine cu personalitate,create special pentru tine si familia ta, ✄ croite pe masurile fiecaruia

Escapada de weekend la Varna

Calatorind des in Bulgaria, am ajuns sa descoperim si sa apreciem tot mai multe locuri frumoase.

De data aceasta am dat o fuga de weekend la Varna, un oras ce are multe de oferit, o destinatie care s-a dovedit a fi foarte ofertanta chiar si in extrasezon.

 

Orasul are o zona pietonala extinsa, cu restaurante, cafenele si magazine, ce se continua apoi cu un parc aerisit si frumos amenajat, din care cobori direct pe faleza marginita de alte restaurante si cafelene.

Vremea insorita si pranzul servit pe malul marii (avand aceasta priveliste pe geam) au facut ca mini vacanta noastra sa para mult mai lunga 🙂

 

Imediat langa parc se afla Hotel Modus, un hotel boutique foarte cochet, care ne-a cucerit cu atentia pentru detalii, curatenie, confort si servicii excelente.

Cate un mar verde pe noptiere, cosmetice L’occitane, ceai si apa cu complimente din partea hotelului – mici detalii care fac o diferenta enorma.

Seara, la intoarcerea in hotel, am gasit acest bilet impreuna cu un cub de ciocolata neagra si „meniul de perne” din care ne-am comandat fiecare perna preferata pentru un somn cat mai relaxant.

Micul dejun abunda in delicatese (somon la cuptor, branzeturi fine, fresh-uri din fructe si legume, produse de patiserie calde si proaspete, etc), fiind servit intr-o locatie luminoasa si cocheta, din care cu greu mai poti sa pleci, tot vrand sa incerci si alte bunatati.

Duminica ne-am bucurat de un spectacol la delfinariu, joaca in parcul de distractii si o ultima masa la malul marii.

 

 

 

Andresdesign