Andresdesign

Haine cu personalitate,create special pentru tine si familia ta, ✄ croite pe masurile fiecaruia

Masuratori Rochii

Masuratori Rochii

Creatiile Andres Design sunt realizate pe comanda, pe masurile fiecareia dintre voi.

Folosind un centimetru luati masurile conform imaginilor de mai jos:

 

1. UMERI: Masurati distanta de la o cusatura de prindere a manecii la alta, chiar pe linia umerilor (atentie, nu masurati mai jos intre omoplati).

Materialele fiind usor elastice se intind, de aceea recomand sa alegeti o valoare mai mica a umerilor pentru ca rochia sa va vina cat mai bine.

 

2. BUST : Masurati peste zona cea mai proeminenta a pieptului, pe sub brate, de jur imprejurului pieptului.

 

3. TALIE: Masurati in zona cea mai ingusta a trunchiului, cu 2-3 degete deasupra buricului, trecand centimetrul de jur imprejur.

 

4. LUNGIME TRUNCHI: Masurati distanta de la umar (langa gat) pana in talie, in linie dreapta, peste san (de obicei variaza intre 40 – 45 cm, depinde de conformatia fiecareia).

Pentru ca rochia sa se aseze frumos va recomand ca trunchiul sa nu fie prea lung.

 

5. LUNGIME ROCHIE:  Masurati distanta de la umar (langa gat) pana unde doriti sa se termine rochia.

 

6. LUNGIME MANECA: Masurati de la umar (unde ar fi cusatura de prindere a manecii) pana unde doriti sa se termine maneca7. GROSIME BRAT: Masurati grosimea bratului in zona cea mai proeminenta a bicepsului si in zona unde doriti sa se termine maneca.

 

 

NOTA: Fiind lucrate manual, fara un tipar standard (adica marimi S, M, L), va rog sa luati in considerare ca pot exista mici diferente fata de masurile pe care mi le trimiteti.

 

 

Andresdesign