Andresdesign

Haine cu personalitate,create special pentru tine si familia ta, ✄ croite pe masurile fiecaruia

O aventura minunata

Bucuria din ochii lui atunci cand suntem impreuna si fericirea pe care o simt cand ma imbratiseaza si imi spune ca sunt „mamica preferata din lume” m-au convins sa incepem 2015 cu o vacanta in 2. Am facut o pauza de la gradinita si timp de o luna de zile vom face tot ce ne dorim, impreuna.

Ieri a vrut sa gatim, asa ca ne-am rasfatat cu inghetata raw fara zahar, mancata pe nerasuflate, desi eram chiar noi inghetati dupa o plimbare lunga prin parc.

Pentru azi am ales o plimbare cu troleul, prima de altfel 🙂

Asa ca ne-am imbracat bine amandoi, ne-am dotat cu ceva de mancare si am pornit la drum. Am calatorit mult cu troleul si am distrat cativa calatori caci Lucas vorbeste non stop si e tare curios, asa ca nu mai contenea cu intrebarile, strigand tare chiar si cand intreba „dar de ce rad oamenii aceia cand se uita la noi?”

I-a placut mult statuia din fata Teatrului National, pe care a analizat-o foarte atent pe toate partile, dupa care a intrat in vorba cu cativa muncitori care carau cu roaba gheata  sparta, vrand si el sa ii ajute.

Cu caciula si manusi de tigru a atras multe zambete, fiind mereu pregatit sa raga cand il intreba cineva daca stie sa faca ca un tigru.

Pe drumul spre casa, molesit de caldura din troleu, Lucas a zis tare: „Mami, am avut o aventura minunata!” Privind prin ochii lui, imi dau seama ca tine doar de noi sa fim fericiti. Cand esti liber, cand iubesti si esti iubit atat de sincer, cand alegi sa te bucuri si de cele mai marunte lucruri care ti se intampla, atunci ziua ta este intr-adevar o aventura minunata.

 

2015-01-06 13.19.37

 

 

 

 

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Andresdesign