Andresdesign

Haine cu personalitate, ✄ create special pentru tine si familia ta, pe masurile fiecaruia

Povestea mea

 

Andres Design este un mic atelier fondat din muuulta pasiune. Aici prind contur haine cu personalitate, create pe comanda, pe masurile fiecaruia dintre voi. Am convingerea ca o tinuta creata pe masurile tale aduce intotdeauna o stare de bine si este un rasfat.

Aleg cu atentie materialele, optand pentru fibre naturale de calitate, ce iti rasfata pielea, in culori si imprimeuri deosebite.

Seturile asortate in familie sunt preferatele mele, fiind un sentiment minunat sa pot contribui prin ceea ce fac la crearea unor amitiri de neuitat pentru familiile voastre.

Sunt Andreea, ador marea, ceaiurile si cafeaua si sunt gata oricand de o noua calatorie.

Mi-am descoperit pasiunea pentru design si creatie inca de mica, prima mea „geanta” fiind improvizata in copilarie, dintr-o fata de perna. Imi placea sa imi modific hainele, sa imi fac genti, sa personalizez tot ceea ce purtam.

Multi ani mai tarziu, dupa venirea pe lume a baiatului meu, am inceput insa sa imi doresc sa transform pasiunea din vis in realitate si astfel a luat nastere Andres Design.

De fiecare data cand primesc mesajele voastre de multumire ma incarc cu energie buna, ceea ce ma motiveaza si ma inspira sa creez mereu ceva nou.

 

Multumesc ca alegeti sa faceti parte din povestea Andres Design!

 

 

Andresdesign