Andresdesign

Haine cu personalitate, ✄ create special pentru tine si familia ta, pe masurile fiecaruia

Cum comand

 

Produsele Andres Design sunt create pe comanda, pe masurile fiecaruia dintre voi, pentru a fi purtate cu mult drag.

Ma puteti contacta astfel:  

email: contact@andresdesign.ro

telefon/whatsapp: 0746 141 669

 

Termenul de realizare variaza in functie de complexitatea produsului. La plasarea comenzii va voi comunica exact timpul de livrare pentru a sti cand veti primi produsele dorite.

Pretul pentru astfel de articole create pe comanda va fi comunicat dupa evaluarea tuturor cerintelor voastre, putand fi mici diferente fata de preturile de pe site, in functie de personalizarile suplimentare aduse.

 

Livrare si plata

Pentru a intra in posesia comenzii puteti opta pentru:

Ridicare personala (din Bucuresti, Calea Calarasi, sect 3): plata cash

Livrare prin curier,  cu doua variante de a face plata:

– plata in cont, realizata oricand pana la expediere (cost transport 20 lei) si

– plata cash la livrare (cost transport 25 lei).

 

Returnarea produselor

Imi doresc sa va prezint cat mai detaliat fiecare produs, cu informatii complete si poze de calitate, care sa redea cat mai bine realitatea. Este bine de stiut insa ca, in functie de setarile monitorului calculatorului/telefonului fiecaruia dintre noi, pot exista mici diferente de culoare.

Fiind creatii realizate pe comanda, pe masurile fiecaruia dintre voi, articolele de imbracaminte Andres Design NU se pot returna.

Din acest motiv am rugamintea sa luati masurile cu atentie (conform „Ghidului de luat masuri” pe care il puteti vedea aici) si sa le verificati inainte de a mi le trimite pentru a ne asigura ca produsele finale vor fi asa cum vi le doriti.

 

Multumesc ca alegeti Andres Design!

 

 

Nota: Toate creatiile Andres Design sunt realizate manual, fiind unicat, de aceea pot exista mici diferente intre produsul realizat pe comanda si cel prezentat pe site.

De asemenea, fiind croite pe masurile voastre, fara un tipar standard fix (adica marimi S, M, L) pot fi mici diferente intre masurile trimise si produsul finit (1-2 cm).

 

 

PFA CALINESCU ANDREEA CATRINEL

CUI 40120863

F40/2278/07.11.2018

Andresdesign