Andresdesign

Haine cu personalitate,create special pentru tine si familia ta, ✄ croite pe masurile fiecaruia

Cum comand

 

 

Daca va place un produs Andres Design si doriti sa il aveti, ma puteti contacta astfel:  

email : contact@andresdesign.ro

telefon: 0746 141 669

Nota: Comenzile se pot trimite telefonic, pe e-mail sau pe Facebook, insa nu pe whatsapp.

 

Produsele din stoc sunt gata de livrare in 1-2 zile lucratoare.

Pentru articolele create pe comanda, pe masurile voastre, termenul de realizare variaza in functie de complexitatea produsului. La plasarea comenzii va voi comunica exact timpul de livrare pentru a sti cand veti primi produsul dorit.

Pretul pentru astfel de articole create pe comanda va fi comunicat dupa evaluarea tuturor costurilor de realizare, in functie de personalizarile suplimentare aduse.

 

Nota: Toate creatiile Andres Design sunt realizate manual, fiind unicat, de aceea pot exista mici diferente intre produsul realizat pe comanda si cel prezentat pe site.

 

Livrare si plata

1. Ridicare personala (din Bucuresti, Calea Calarasi, sect 3): plata cash

2. Curier Rapid: 24 lei, cu plata ramburs 

Pentru localitatile care nu se afla in zona de acoperire a curierului, se plateste un tarif suplimentar care va fi comunicat inainte de livrare.

In cazul coletelor de peste 1kg, taxele variaza in functie de dimensiunea si de greutatea coletului si vor fi comunicate anterior trimiterii comenzii.

 

Returnarea produselor

Imi doresc sa va prezint cat mai detaliat fiecare produs, cu informatii complete si poze de calitate, care sa redea cat mai bine realitatea.
Este bine de stiut insa ca, in functie de setarile monitorului calculatorului fiecaruia dintre noi, pot exista mici diferente de culoare.

Fiind creatii realizate pe comanda, pe masurile voastre, articolele de imbracaminte Andres Design NU se pot returna.

Din acest motiv am rugamintea sa luati masurile cu atentie (conform „Ghidului de luat masuri” pe care il puteti vedea aici) si sa le verificati inainte de a mi le trimite pentru a ne asigura ca produsele finale vor fi asa cum va doriti.

 

Multumesc!

 

 

 

 

 

Andresdesign