Andresdesign

Haine cu personalitate, ✄ create special pentru tine si familia ta, pe masurile fiecaruia

Ghid Masuri Rochie Clos

Ghid Masuri Rochie Clos

 

Creatiile Andres Design sunt realizate pe comanda, pe masurile fiecareia dintre voi.

Folosind un centimetru luati masurile conform imaginilor de mai jos:

 

1. UMERI: Masurati distanta de la o cusatura de prindere a manecii la alta, direct pe o rochie, pe linia umerilor (atentie, nu masurati mai jos intre omoplati).

Pentru rochii din materialele sunt usor elastice, ce se intind, recomand sa alegeti o valoare mai mica a umerilor pentru ca rochia sa se aseze bine pe corp.

 

2. BUST : Masurati peste zona cea mai proeminenta a pieptului, pe sub brate, de jur imprejurului pieptului, fix, pe corp, peste sutien.

 

3. TALIE: Masurati in zona cea mai ingusta a corpului (cam cu 2-3 degete deasupra buricului), de jur impreujur, fix pe corp.

 

4. LUNGIME TRUNCHI: Masurati distanta de la linia umerilor (de langa gat) pana in talie, in linie dreapta, peste san (de obicei variaza intre 38 – 45 cm, depinde de conformatia fiecareia).

Pentru ca rochia sa se aseze frumos va recomand ca trunchiul sa fie mai degraba mai scurt decat mai lung.

 

5. LUNGIME ROCHIE:  Masurati distanta de sus (de langa gat), drept peste san, pana unde doriti sa se termine rochia.

 

6. LUNGIME MANECA: Masurati de la umar (unde ar fi cusatura de prindere a manecii) pana unde doriti sa se termine maneca.

Daca optati pentru maneca 3/4 recomand sa treaca de cot cu 7-10 cm, pentru a fi mai comoda

 

7. GROSIME BRAT: Masurati grosimea bratului in zona cea mai proeminenta a bicepsului, fix, pe piele.

Daca optati pentru maneca 3/4 atunci masurati si grosimea bratului in zona unde doriti sa se termine maneca (de obicei la 3-4 degete dupa cot).

 

 

NOTA: Fiind lucrate manual, fara un tipar standard (adica marimi S, M, L) si de la distanta, va rog sa luati in considerare ca pot exista mici diferente fata de masurile pe care mi le trimiteti.

 

 

 

Andresdesign